Property Value
rdf:type skos:Concept
skos:inScheme http://aims.fao.org/aos/agrovoc
skos:broader http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1972
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1972
skos:exactMatch http://d-nb.info/gnd/4024076-9
skos:closeMatch http://purl.org/bncf/tid/12655

Property Value
dcterms:created 2011-11-20T20:57:37Z
dcterms:modified 2017-07-27T20:32:15Z
http://aims.fao.org/aos/agrontology#hasProperty http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_25197
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_25197
http://aims.fao.org/aos/agrontology#hasTheme http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_33422
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_33422
http://aims.fao.org/aos/agrontology#isUseOf http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_35743
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2277
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5988
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6554
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_13576
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1449
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1620
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7413
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1721
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36456
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1257
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_15114
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_32059
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_33293
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3479
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_176
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36433
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7471
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1323
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_173
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_35542
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1635
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_26489
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_23889
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_892
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2779
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_24685
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_33284
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5915
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5916
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5917
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5918
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5919
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_37963
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1948
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6290
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_24361
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_13552
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_26339
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6116
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_24364
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_24369
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_26739
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_23974
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_33395
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_33417
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1369057281300
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_160
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_15749
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1637
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6712
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7936
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_32050
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6466
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7463
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_16230
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_32211
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_33320
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_16245
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_37820
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2683
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_27271
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_16257
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_16240
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_33300
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_35596
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_14065
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2662
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_23929
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_24373
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1529
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_24682
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_26579
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_26411
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_27166
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_4741
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5304
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_33867
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_25463
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_26341
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_26724
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_32180
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_16300
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_631
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1204
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331483
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_4148
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_4150
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_26563
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7614
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_14298
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_16276
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_23912
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_24583
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_24615
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_26405
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_26747
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_32072
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_33279
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_33297
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34731
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_35570
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_411
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_8803
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_23891
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_24606
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1363
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_245
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_16216
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3313
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5050
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_24642
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_33433
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_26504
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_16218
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_26585
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_33274
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2753
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2130
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3754
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_24803
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_26686
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_32250
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_32344
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_699
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5500
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3191
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_16252
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1980
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_16254
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6600
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_308
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2029
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2032
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_596
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_281
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_290
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_32139
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_24725
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_24622
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_16214
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1623
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_37643
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2607
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7742
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7632
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3568
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_150
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1626
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5546
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2509
http://aims.fao.org/aos/agrontology#isUsedIn http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_35262
http://aims.fao.org/aos/agrontology#isMemberOf http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3845
void:inDataset http://aims.fao.org/aos/agrovoc/void.ttl#Agrovoc
http://aims.fao.org/aos/agrontology#hasProduct http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2395