Property Value
rdf:type skos:Concept
skos:inScheme http://aims.fao.org/aos/agrovoc
skos:broader http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1520
skos:narrower http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31414
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31295
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31307
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31326
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6455736c
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31396
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_24058
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34278
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6731
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3debdad8
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31237
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2157
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36931
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31402
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31518
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2248
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1580
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31255
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31333
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31394
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31449
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_80ccf6b7
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34218
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_c39ddb13
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31330
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31530
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_aafe6ced
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31366
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31282
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34342
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31313
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31525
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1581
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_79b01617
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31315
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31510
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31354
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31441
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36916
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31257
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34829
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_89c06d46
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31337
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31532
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31459
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31405
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31353
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36582
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36846
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31380
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31465
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31281
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36651
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36668
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31529
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31240
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31533
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31427
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_24849
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_9a5ca0d0
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31341
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31360
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31445
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31261
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31429
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31377
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_252c8537
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31263
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31453
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_9b5af59e
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31504
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31356
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31259
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31448
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31382
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31467
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34845
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34359
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36728
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1103
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31417
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31452
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31384
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31270
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31421
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31528
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31485
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31461
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31455
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31416
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31370
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36915
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31457
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31440
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31401
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31328
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31476
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31379
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31245
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31516
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_28362
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31483
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31473
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1572
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2348
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36902
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34281
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_12822
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31520
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31423
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31479
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31298
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34766
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31316
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31274
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_15937
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31425
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31464
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31280
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36650
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31367
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_33487
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31320
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31500
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31517
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31471
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_8518
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31398
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31478
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31444
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36919
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31428
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31338
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31286
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31296
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_37171
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_8299
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36942
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31262
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31413
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_14884
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31470
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31397
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36925
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31344
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31472
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31399
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31408
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31247
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31381
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31466
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7ef8c7cc
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31468
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31383
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31412
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31284
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31339
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31519
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_16178
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31499
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34807
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31420
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31324
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31527
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31484
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34809
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34828
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_d7d3e5a6
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31332
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31439
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31531
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_16517
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31235
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31443
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31400
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31327
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31507
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31346
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_37736
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31509
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31392
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_33467
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31513
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34801
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31407
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31364
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31265
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31422
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31340
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31431
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31267
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31424
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31334
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31251
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31336
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31355
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31386
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36706
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31501
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_065f7b6b
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31352
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31430
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31447
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31289
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34915
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31432
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31335
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31463
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_4666
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31343
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36565
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1525
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31374
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34824
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31350
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31435
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31306
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31376
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31277
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31308
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31323
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31359
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34073
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31487
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_8778
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31434
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31418
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31375
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31278
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36654
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34765
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31347
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_11363
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31300
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31406
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31264
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31283
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_449fba17
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34770
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31410
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31291
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31526
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31369
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31450
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31322
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34289
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31385
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_24391
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31446
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_109b32ee
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31290
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31319
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31302
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31514
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31462
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31481
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31304
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31310
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31477
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36943
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31305
skos:exactMatch http://d-nb.info/gnd/4238318-3
http://lod.nal.usda.gov/nalt/203
http://www.eionet.europa.eu/gemet/concept/237
http://linkeddata.ge.imati.cnr.it:2020/resource/EARTh/61070

Property Value
dcterms:created 2012-02-03T16:35:32Z
dcterms:modified 2018-03-12T09:03:40Z
http://aims.fao.org/aos/agrontology#hasComponent http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_25300
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_16381
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5012
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6506
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5738
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3476
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5968
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_509
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7529
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7575
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_25401
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_24930
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5739
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_32370
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_514
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7159
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_16159
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_260
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_492
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_8429
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_118
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2867
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_511
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3398
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_33568
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_26769
http://aims.fao.org/aos/agrontology#hasComposition http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_37224
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3719
http://aims.fao.org/aos/agrontology#hasProperty http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34980
http://aims.fao.org/aos/agrontology#isComponentOf http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2395
void:inDataset http://aims.fao.org/aos/agrovoc/void.ttl#Agrovoc