Property Value
rdf:type skos:Concept
skos:inScheme http://aims.fao.org/aos/agrovoc
skos:broader http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_275
skos:narrower http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_71e55dac
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_f0c339a7
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_28443af4
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_8abc1d87
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_280
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_37ced2c9
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_d2a500b4
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_289
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1f20a882
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_546b0538
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6b47cfe8
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_292
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_455da712
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_223523fc
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_281
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_46129c59
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_39c94a59
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_426a8e09
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_9d14b64a
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_10c45077
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_59779371
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_aae5b061
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_b56f8350
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_baa15dcd
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_ed60a1f9
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_b58858c3
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_414b6d69
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_286
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_d2a19d3e
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_8eca7535
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_56bc0b1c
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2a55cec1
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_01ad7b16
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_ec9fc244
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_71548f5f
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_f827b96c
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_d024cddc
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_c3102c9b
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_653f693a
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_73dd386e
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_fdee0b36
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_46194691
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_10b5f5d5
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3c5fda5b
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34f8a954
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_624ff03f
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_9c9ec282
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3e836769
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_e0e52460
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_691f7db0
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3a3f5f3b
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2531ed28
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_297af1fe
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_27500109
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_67ef9079
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_39e34b5b
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_291
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6d067d73
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1c1bc1d1
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_f92aa5e4
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_26114bf8
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_73991093
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_c256425b
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_10ee5b9b
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7d6c5624
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7890dcbc
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_a7623734
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_01f0e2ec
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_ef879c54
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_74aec645
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2acca143
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_57e3ef2b
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_ed552163
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1f849284
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_570ec535
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_4d540711
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5299b036
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_4c031c5d
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_716b7b48
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6a283e1a
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_80e0dfd6
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_96ef1d42
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_92645be4
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_8816940b
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_f144323b
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_287
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_0450404d
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_b0c416ea
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_33592
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_279
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_72a0c3ae
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_282
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_91cb2835
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_a378679e
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_8aeedde7
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_290
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3f4bc9ae
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_c043f53b
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_18580d2a
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6c813cea
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_53fc4476
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_d2ae1baa
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_283
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_f16d4b6a
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1a3de7a7
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_526352a4
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_14648b12
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_957be789
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_b7a75d71
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_ba350fa4
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7b09fd66
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3469d45e
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_972e77d0
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_ea343646
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_ea6dbacf
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5f07a31f
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_ba8979e0
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1f95f4f1
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_0a944dfd
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_d55ead4f
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_414d508f
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_cb20e8f3
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_774b8b5c
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_07bf1a3e
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_9cbcdc81
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_99dc470a
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_bc6fa8f5
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_284
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_cb74fd6f
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_41e45cbf
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_a87635ce
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_f622622b
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3b179236
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_fb5eb355
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_285
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_ebb70d24
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_8728
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_278
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_756d7cff
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_75e6cf5e
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_8ffc8bfa
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_9d42f8a7
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_ab276e73
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1bff878d
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_869c8258
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_84dc01f9
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_c13ae02a
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2d3c2886
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_059a6d82
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_061ccfc0
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_b8f4db3d
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_d079d2c4
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_c49e3c36
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_21775f5a
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_bbc81069
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_85485b40
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_576f4635
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_35d7fe7f
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_ebeb4680
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_26d30350
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_bf147793
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_14f4016d
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_abfdd9d3
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_b486cae0
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_c2ac63c3
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_0c08f6af
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_14fdfaef
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_da30a80d
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_bfaf50d9
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_4b864cf4
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_a53be94f
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1e4d9bd6
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_c3205d23
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_f6233bf1
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1bc6ffb2
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_a6ea1714
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_b5eb76e1
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3df9fde4
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_51bf4e97
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5133caa6
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_20dfe264
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7faa913d
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_288
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_b8d38751
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_d3b7d952
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_b4f3f980
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_585b6e68
skos:exactMatch http://lod.nal.usda.gov/nalt/6608
skos:closeMatch http://dbpedia.org/resource/Allium
skos:broadMatch http://cat.aii.caas.cn/concept/24101
http://cat.aii.caas.cn/concept/25695

Property Value
dcterms:created 2011-11-20T19:46:25Z
dcterms:modified 2018-11-09T20:14:18.698+01:00
http://aims.fao.org/aos/agrontology#hasTaxonomicRank http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_11125
http://aims.fao.org/aos/agrontology#includes http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1143
http://aims.fao.org/aos/agrontology#isUsedAs http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5411
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_8165
void:inDataset http://aims.fao.org/aos/agrovoc/void.ttl#Agrovoc
skos:relatedMatch http://cat.aii.caas.cn/concept/6756