Property Value
rdf:type skos:Concept
skos:inScheme http://aims.fao.org/aos/agrovoc
skos:broader http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7624

Property Value
dcterms:created 2008-10-21T00:00:00Z
dcterms:modified 2019-02-27T00:31:06.456+01:00
http://aims.fao.org/aos/agrontology#isTaxonomicRankOf http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31678
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31665
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_4557
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2014
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31691
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7082
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_547
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_4921
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_8533
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31697
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2318
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2141
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5530
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3206
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6185
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1774
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1482
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330186
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31787
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31690
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7468
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2642
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331218
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_49314
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7454
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331076
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3649
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1616
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_8197
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31641
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31682
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330108
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3968
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_4b51f136
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3776
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6445
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_8112
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2774
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331075
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31686
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31645
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_46188
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3a8f126d
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31763
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_30847
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2054
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330120
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_30874
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330159
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6194
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331221
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330209
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31685
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6271
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_4762
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_49102
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1283
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7964
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7300
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331079
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1376
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331225
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31689
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31647
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2199
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6193
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_4686
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330276
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_26238
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_12286
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5616
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7962
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5374
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1999
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6877
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_12754
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_15205
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6009
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_29239
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331077
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331224
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_33109
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330197
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3585
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330322
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5789
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31658
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331229
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_26264
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331230
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330576
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7759
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_8468
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31677
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31664
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31672
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3176
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330139
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1448
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6633
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331239
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330137
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31663
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331080
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_b813f6d1
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6786
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_15056
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_112
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_11124
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1560
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6319
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7783
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31695
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6573
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6793
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31667
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331083
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7084
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31640
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_643
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330107
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2315
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_37925
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331464
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330473
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_9562
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_49312
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331074
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31644
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1747
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331082
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31692
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330299
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7999
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330252
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31698
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7903
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3290
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31669
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_362
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331073
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7293
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7276
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331433
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330380
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2194
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_d7467699
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2451
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31761
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331078
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_4811
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_30872
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_29104
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330129
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31646
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5814
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330307
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1752
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3969
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6552
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31760
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6657
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7311
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1649
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331223
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31687
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3401
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330348
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1502
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5ffab6fa
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31657
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3556
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2541
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1759
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331227
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_30862
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331145
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31649
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5793
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331222
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5711
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31767
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331234
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331228
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330132
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2609
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31671
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_538
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331226
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2257
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331220
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7757
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330269
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331233
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31662
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5922
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3751
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5147
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5433
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31639
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5862
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6318
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_4268
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7446
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_32570
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331508
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_31637
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5021
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330189
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331104
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330176
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2092
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6183
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6241
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_464
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_46233
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_26251
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_8000
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1879
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_13648
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330090
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2781
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5312
void:inDataset http://aims.fao.org/aos/agrovoc/void.ttl#Agrovoc
skos:definition http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xDef_1328253036295