Property Value
rdf:type skos:Concept
dcterms:created 2010-11-19T00:00:00Z
dcterms:modified 2021-06-16T21:24:42Z
void:inDataset http://aims.fao.org/aos/agrovoc/void.ttl#Agrovoc
skos:altLabel yerliler
domorodci
आदिवासी लोग
populaţie indigenă
wenyeji
aboriginal populations
Población indígena
коренное население
Población autóctona
native peoples
skos:broader http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2678
skos:changeNote The UN recommends that UN agencies start capitalizing Indigenous and Peoples (always with s), when the term is self standing, keeping it in lower case when used with other concepts and characteristics. (FAO, 2021)
skos:closeMatch http://dbpedia.org/resource/Indigenous_peoples
skos:definition http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xDef_4b5b1617
skos:exactMatch http://eurovoc.europa.eu/5799
http://lod.nal.usda.gov/nalt/1773
http://zbw.eu/stw/descriptor/19643-5
http://metadata.un.org/thesaurus/1003106
http://lod.gesis.org/thesoz/concept/10042818
skos:inScheme http://landvoc.org/landvoc
http://aims.fao.org/aos/agrovoc
skos:prefLabel коренные народы
Popolazioni indigene
popoare indigene
domorodé národy
indigene Völker
watu wa asili
pessoas indígenas
urfolk
السكان الاصليين
Pueblos Indígenas
မူလနေထိုင်သူများ
आदिवासी व्यक्ति
土著人民
Peuples Autochtones
ชนพื้นเมือง
Indigenous Peoples
người bản địa
yerli halk
ជនជាតិដើម
skos:related http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_dc33b23b
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331526
skosxl:altLabel http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sw_df1a738c
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ru_da263c87
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_en_fa209793
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_en_1299509857012
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_cs_1326099319996
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hi_2a8b4eee
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_es_1299509857128
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ro_be24ab2b
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_es_4c912f30
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_tr_1331630164391
skosxl:prefLabel http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sw_66eb2dca
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_vi_92ee0c2f
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_km_306a2cf1
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ar_ade0d8bf
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_es_1299509856742
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_nb_a7c6251b
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hi_0bb5c2e3
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_my_e121da5d
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_de_1307690184240
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pt_e15ed079
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_zh_d06d2756
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_it_d812568d62bf
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_en_1299509856690
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ro_68800d07
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_tr_1331630090978
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ru_458d3e64
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_th_2fd691de
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fr_1299509856936
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_cs_1326099209902