Property Value
rdf:type skos:Concept
dcterms:created 2011-11-20T20:12:33Z
dcterms:modified 2022-09-28T15:55:42Z
http://aims.fao.org/aos/agrontology#isMemberOf http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_15595
void:inDataset http://aims.fao.org/aos/agrovoc/void.ttl#Agrovoc
skos:altLabel لاما هواناكوس
ჰუანაკო
Lama huanacus
Lama huanacus
Lama huanacus
Lama huanacus
Lama huanacus
Lama huanacus
Lama huanacus
Lama huanacus
Lama huanacus
Lama huanacus
Lama huanacus
Lama huanacus
Lama huanacus
Lama huanacus
Lama huanacus
Lama guanicoe
Lama guanicoe
Lama guanicoe
Lama guanicoe
Lama guanicoe
Lama guanicoe
Lama guanicoe
Lama guanicoe
Lama guanicoe
Lama guanicoe
Lama guanicoe
Lama guanicoe
Lama guanicoe
Lama guanicoe
Lama guanicoe
लामा हुआनाकस
フアナクス 
लामा ग्वानीकोई
لاما گوانيکوئه
グアニコ 
Gwanako
skos:broader http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_32579
skos:closeMatch http://purl.org/bncf/tid/49879
skos:exactMatch http://d-nb.info/gnd/4158490-9
skos:inScheme http://aims.fao.org/aos/agrovoc
skos:narrower http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_4405
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_304
skos:prefLabel გუანაკო
Guanaco
Guanaco
ກົວນາໂຄ
Guanako
Guanako
گواناکوها (جانور)
Guanachi
गुएनाकोज
大羊驼
guanaco
guanaco
guanaco
guanako
guanako
guanako
구아나코
гуанако
غوانق
lamy huanaka
Guanacos
กัวนาโค
グアナコ
skos:scopeNote Alpaca et lama sont les formes domestiques du guanaco
Guanakó háziasításával alakult ki az alpaka és a láma
Alpaky a lamy jsou domestikované formy lam huanaka
Alpacas and llamas are domesticated forms of guanacos
الپاکاها و لاماها گونه‌های اهلی شده گواناکوها هستند.
Alpaki i lamy są udomowionymi gatunkami gwanako
Alpaca e lama sono forme addomesticate di guanachi
Alpacas ແລະ llmas ແມ່ນ guanacos ທີ່ລ້ຽງເອົາ
Alpacas และ llamas พัฒนาให้เชื่องจาก guanacos
Alpaka ve lamalar guanakoların evcilleştilmiş türleridir
Alpaka und Lama sind domestizierte Formen des Guanaco
Alpacas e lamas são formas domesticadas de guanacos
skosxl:altLabel http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ru_1299491083314
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ja_1299491083483
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sk_1299491084211
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fa_1299491082272
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ro_034473f9
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sk_1299491082772
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fa_1299491083652
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ru_1299491084974
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ro_3c06df4f
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ka_0d25af69
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_lo_1299491084105
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_de_1299491083565
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ka_e9f20818
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_en_1299491083223
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hu_1299491084403
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_es_1299491085182
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hi_1299491083738
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pt_1299491083014
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pt_1299491084494
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_th_1299491083924
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_en_1299491084803
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fr_1299491084692
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fr_1299491083156
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_cs_1299491084014
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_lo_1299491082654
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ka_a3b2b55c
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pl_1299491085646
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_it_1299491082894
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pl_1299491083076
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ja_1299491085385
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pl_1299491084597
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hu_1299491082953
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_it_1299491084303
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_de_1299491085507
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_cs_1299491082553
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_th_1299491082445
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hi_1299491082357
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_es_1299491083392
skosxl:prefLabel http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pl_1299491081586
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fr_1299491081120
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ka_ffbfaa2e
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_th_1299491081805
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sk_1299491081756
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ko_1299491081494
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pt_1299491081629
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_en_1299491081042
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_zh_1299491081866
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_de_1299491081019
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ar_1299491080939
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_cs_1299491080997
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_tr_3409_1321791153648
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_es_1299491081067
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ru_1299491081709
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hi_1299491081315
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fa_1299491081093
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hu_1299491081384
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ro_307999bf
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sw_15eadf48
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_it_1299491081417
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ja_1299491081454
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_lo_1299491081544