Property Value
rdf:type skos:Concept
dcterms:created 2011-11-20T21:12:28Z
dcterms:modified 2021-08-04T09:31:04
void:inDataset http://aims.fao.org/aos/agrovoc/void.ttl#Agrovoc
skos:altLabel alaszkai sárga tõkehal
Rdzawiec pacyficzny
アラスカポラック
अलस्का पोलाक
alaska pollock
明泰鱼
pollack
北太平洋産のスケトウダラ
аляскинский поллак
abadejo de Alaska
walleye pollock
Alaska kömür balığı
Alaska pollock
Pollock dell'Alaska
वालेई पोलाँक
treska pestrá
Alaskapollock
skos:broader http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6765
skos:exactMatch http://cat.aii.caas.cn/concept/48715
skos:inScheme http://aims.fao.org/aos/agrovoc
skos:prefLabel Colin de Alaska
قودي ألاسكا
Alaskapollack
ماهی پولاک آلاسکا
アラスカ ポラック
एलास्का पोलॉक
минтай
treska polak
lieu d'alaska
merlan de Alaska
ปลาอลาสก้าพอลแลค
명태
alaszkai tõkehal
狭鳕
ປາລັສກາພໍແລດ
Alaska iri mezgiti
Alaska pollack
Pollack d'Alaska
Mintaj
escamudo do alasca
skos:related http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36127
skosxl:altLabel http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_tr_36887_1321794748403
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_cs_1299490390499
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_en_1299490390634
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_de_4b277ff4
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ja_1299490391167
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hi_f0fa94c0
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ru_1299490390693
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_it_9f9be18e
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_zh_7efac273
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ja_67f28535
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pl_ab18c63c
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_en_093956e6
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hi_1299490390410
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_cs_d6483022
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hu_182ce09d
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_es_f7d0c2ac
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hu_1299490390573
skosxl:prefLabel http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_zh_1299490390155
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_tr_36887_1321794748273
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_de_1299490389442
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fa_1299490389518
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_en_1299490389466
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_it_1299490389824
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ar_1299490389393
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_es_1299490389492
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ro_a93f6a1b
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pt_1299490390020
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ru_1299490390063
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ja_1299490389857
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fr_1299490389731
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_cs_1299490389418
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_th_1299490390108
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pl_1299490389972
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_lo_1299490389932
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hu_1299490389792
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ko_1299490389893
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hi_1299490389761