Property Value
rdf:type skos:Concept
dcterms:created 2012-02-03T16:49:30Z
dcterms:modified 2020-05-11T13:36:52.127+02:00
http://aims.fao.org/aos/agrontology#includes http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_16340
http://aims.fao.org/aos/agrontology#isObjectOfActivity http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_35154
http://aims.fao.org/aos/agrontology#isProducedBy http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3706
void:inDataset http://aims.fao.org/aos/agrovoc/void.ttl#Agrovoc
skos:altLabel 혼혈
гибридные сорта
संकर प्रजातियाँ
Bastard
杂交品种
Bastard
సంకర రకాలు
Meticci
míšenci
hibrit çeşit
Variedade híbrida
ارقام دورگه
mongrels
संकर जातीय
melez çeşit
miešanci
พันธุ์ลูกผสม
雑種
Varietà ibride
hybrid varieties
melez hayvan
交雑品種
混交种
Variété hybride
hibrit
hibrid fajta
Mestiço
hybridné odrody
Mestizos
Odmiana mieszańcowa roślin
Hybridsorte
hybridní odrůdy
помеси
korcs
Variedades híbridas
هیبریدها
skos:broader http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_16019
skos:closeMatch http://purl.org/bncf/tid/28917
skos:definition http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xDef_1328253007714
skos:exactMatch http://d-nb.info/gnd/4026279-0
http://lod.nal.usda.gov/nalt/30999
http://cat.aii.caas.cn/concept/56391
skos:inScheme http://aims.fao.org/aos/agrovoc
skos:narrowMatch http://lod.nal.usda.gov/nalt/30997
skos:narrower http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_16092
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_32460
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3159
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_27609
skos:prefLabel संकर
гибриды
دورگه‌ها
Híbridos
잡종
melez
Ibridi
Hybride
Hybride
hybrids
Híbrido
సంకరాలు
杂种
交雑種
хибриди
ລູກຊອດ
hibrid
Mieszaniec
هجن
hybridy
hybridy
ลูกผสม
skos:related http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1975
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_24830
skosxl:altLabel http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_it_1299509896679
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_en_1299509895082
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ja_1299509897332
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_en_1299509897116
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_te_11661_1328258968473
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fa_1299509894460
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_th_1299509894561
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_de_1299509897462
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hu_1299509894831
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pl_1299509897000
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_tr_3707_1321791233804
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ru_1299509897218
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_cs_1299509896168
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_cs_1299509894611
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_tr_11661_1321792436074
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hi_1299509894511
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pt_1299509894890
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pt_1299509896908
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_it_1299509894773
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_tr_11661_1321792436231
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fr_1299509895016
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_de_1299509895916
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pl_1299509894952
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ja_1299509895831
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sk_1299509894665
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_es_1299509895616
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_tr_12635_1321792546495
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_es_1299509897611
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_zh_1299509896597
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hi_1299509896083
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_zh_1299509894719
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sk_1299509896384
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hu_1299509896802
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ru_1299509895351
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ko_1299509895994
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fa_1299509897735
skosxl:prefLabel http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ar_1299509893615
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_zh_1299509894376
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sr_0a71e314
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_tr_3707_1321791233651
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_de_1299509893647
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ru_1299509893998
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ko_1299509893861
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ja_1299509893831
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_lo_1299509893893
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hi_1299509893749
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pl_1299509893927
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_en_1299509893665
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_es_1299509893684
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_te_3707_1328258970698
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_it_1299509893802
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_th_1299509894334
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fr_1299509893727
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sk_1299509894039
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_cs_1299509893631
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fa_1299509893705
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hu_1299509893775
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pt_1299509893961