Property Value
rdf:type skos:Concept
dcterms:created 2011-11-20T21:13:31Z
dcterms:modified 2013-08-29T22:57:52Z
http://aims.fao.org/aos/agrontology#hasTaxonomicRank http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_331243
void:inDataset http://aims.fao.org/aos/agrovoc/void.ttl#Agrovoc
skos:altLabel پلاتيپنا اسكابرا
苜蓿绿夜蛾
प्लेथिपिना स्काब्रा
Plathypena scabra
Plathypena scabra
Plathypena scabra
Plathypena scabra
Plathypena scabra
プラチペナ スカブラ
Plathypena scabra
Plathypena scabra
Plathypena scabra
Plathypena scabra
Plathypena scabra
Plathypena scabra
Plathypena scabra
skos:broader http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_37408
skos:closeMatch http://dbpedia.org/resource/Hypena_scabra
skos:exactMatch http://lod.nal.usda.gov/nalt/43820
skos:inScheme http://aims.fao.org/aos/agrovoc
skos:prefLabel हाईपेना स्काब्रा
ヒペナ スカブラ
Hypena scabra
Hypena scabra
Hypena scabra
Hypena scabra
Hypena scabra
Hypena scabra
Hypena scabra
Hypena scabra
Hypena scabra
Hypena scabra
Hypena scabra
Hypena scabra
Hypena scabra
Hypena scabra
Hypena scabra
Hypena scabra
Hypena scabra
hypena scabra
هیپنا اسکابرا
skosxl:altLabel http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_it_1299505187714
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hu_1299505187774
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_cs_1299505187452
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_th_1299505187396
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_lo_1299505187519
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_zh_1299505187580
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hi_1299505187340
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_es_1299505188370
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ja_1299505188461
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pt_1299505188065
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fa_1299505187280
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_en_1299505188213
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pl_1299505187906
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_de_1299505188548
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ru_1299505188294
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fr_1299505188132
skosxl:prefLabel http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_it_1299505186888
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fr_1299505186743
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_lo_1299505186968
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hi_1299505186777
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_la_e5552765
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_en_1299505186496
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hu_1299505186849
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ja_1299505186926
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ro_f71f8b73
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_de_1299505186473
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_uk_82e8f846
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_zh_1299505187195
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ru_1299505187100
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pl_1299505187011
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fa_1299505186718
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ka_020942d7
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_tr_37409_1321794811860
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_cs_1299505186451
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_th_1299505187151
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_es_1299505186694
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pt_1299505187055