Property Value
rdf:type skos:Concept
skos:inScheme http://aims.fao.org/aos/agrovoc
skos:broader http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40040
skos:narrower http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40117
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40135
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40249
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40325
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40267
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40457
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40075
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40087
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40207
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40084
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40424
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40415
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40436
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40103
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40121
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40253
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40235
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40262
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40171
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40291
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_49551
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40394
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40274
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40502
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40310
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40322
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40268
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40340
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40088
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40337
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40261
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40469
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40163
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40295
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40100
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40096
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40409
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40503
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40427
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34676
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40133
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40247
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40162
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40323
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40341
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40265
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40482
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40464
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40455
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40473
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40318
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40391
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40476
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40494
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40410
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40138
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40156
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40168
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40481
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40500
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40108
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40320
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40192
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40211
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40335
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40353
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40467
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40485
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40406
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40418
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40226
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40244
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40358
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40238
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40376
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40256
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40388
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40196
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40403
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40072
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40316
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40154
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40148
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40090
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40081
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40280
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40383
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40219
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40223
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40241
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40431
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40389
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40446
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40370
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40250
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40458
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40076
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40382
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40284
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40404
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40416
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40224
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40356
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40242
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40151
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40271
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40236
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40374
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40254
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40292
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40283
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40395
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40386
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40307
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40311
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40439
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40443
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40127
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40461
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40145
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40259
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40277
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40470
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40401
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40296
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40217
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40221
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40304
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40130
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40444
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40124
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40462
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40142
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40456
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40474
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40319
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40118
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40139
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40157
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40347
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40365
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40289
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40479
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40097
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40497
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40290
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40305
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40229
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40419
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_35400
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40437
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40441
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40125
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40067
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40143
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40181
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40172
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40257
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40190
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40275
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40193
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40350
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_35427
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40212
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40332
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_36301
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40230
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40344
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40362
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40359
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40377
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40185
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40491
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40302
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_24767
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40197
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_49552
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40317
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40449
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40363
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40260
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40137
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40070
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40155
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40269
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40184
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40345
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40287
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40208
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40392
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40477
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40495
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40203
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40420
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40450
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40432
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40093
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40178
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40106
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40371
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40504
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40210
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40330
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40342
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40205
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40413
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40101
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40357
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40272
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40233
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40375
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40251
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40489
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40428
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40107
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40248
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40239
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40266
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40398
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40278
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40086
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40206
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40218
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40338
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40501
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40073
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40430
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40091
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40176
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40425
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40085
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40407
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40188
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40109
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40110
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40113
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40104
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40245
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40160
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40321
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40263
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40453
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40471
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40079
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40119
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40468
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40486
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40077
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40498
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40098
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40089
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40411
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40408
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40426
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40438
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40396
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40161
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40246
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40378
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40264
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40173
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40293
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40258
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40191
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40276
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40312
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40329
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40483
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40333
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40324
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40351
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40465
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40380
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40149
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40082
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40167
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40299
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40215
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40480
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40492
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40423
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40451
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40314
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40326
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40152
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40381
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40466
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40484
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40164
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40393
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40478
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40496
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40158
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40094
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40179
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40369
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40387
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40227
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34683
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40327
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40331
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40459
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40463
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40402
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40080
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40165
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40194
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40414
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40297
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40222
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40213
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40240
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40231
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40234
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40372
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40252
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40281
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40366
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40384
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40300
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40228
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40399
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40198
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40339
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40074
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40092
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40177
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40405
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40282
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40367
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40385
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_34675
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40499
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40225
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40301
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40243
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40442
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40433
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40460
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40454
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40472
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40308
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40116
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40134
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40128
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40146
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40078
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40400
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40412
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_9ffc77b6
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40303
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40435
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_e846aaca
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_da8a44c6
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40141
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_49553
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40294
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40379
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40397
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40273
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40309
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40313
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40445
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40129
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40147
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40288
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40279
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40204
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40216
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40336
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40140
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40348
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40174
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40440
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40095
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40452
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_26442
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40315
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40306
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40505
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40447
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40114
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40132
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40126
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40153
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40144
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40182
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40343
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40361
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40285
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40390
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40475
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40493
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40201
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40159
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40349
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40099
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40360
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40186
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_35395
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40448
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40183
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40286
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40195
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40298
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40220
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40214
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40334
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40352
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40232
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40270
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40373
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40346
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40364
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40209
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40487
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40189
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40417
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40421
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40105
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40123
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40237
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40255
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40187
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40180
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40071
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40083
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40488
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40422
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40102
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40434
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40490
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_40429
skos:exactMatch http://lod.nal.usda.gov/nalt/1793
skos:closeMatch http://dbpedia.org/resource/Cyprinidae

Property Value
dcterms:created 2011-11-20T21:18:28Z
dcterms:modified 2018-12-05T10:57:22.548+01:00
void:inDataset http://aims.fao.org/aos/agrovoc/void.ttl#Agrovoc