Property Value
rdf:type skos:Concept
dcterms:created 2011-11-20T20:41:22Z
dcterms:modified 2024-01-24T17:58:42Z
http://aims.fao.org/aos/agrontology#hasTaxonomicRank http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330937
http://aims.fao.org/aos/agrontology#includes http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_4356
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7766
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_4033
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1932
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_15602
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5541
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_4264
http://aims.fao.org/aos/agrontology#isHostFor http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_33438
void:inDataset http://aims.fao.org/aos/agrovoc/void.ttl#Agrovoc
skos:altLabel кошачьи
Kotowate
კატისებრნი
skos:broader http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1331
skos:closeMatch http://dbpedia.org/resource/Felidae
skos:exactMatch https://lod.nal.usda.gov/nalt/2932
skos:inScheme http://aims.fao.org/aos/agrovoc
skos:narrower http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_8603
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_11500169
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_6b1c31d5
skos:prefLabel 猫科
ネコ科
고양이과
फेलीडी
گربه‌سانان
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
Felidae
سنوريات (فصيلة)
skosxl:altLabel http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pl_1299506517572
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ka_c08aee66
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ru_1299506517632
skosxl:prefLabel http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ko_1299506517085
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_nl_c4a5cc2b
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_la_59bd2e29
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_tr_15601_1321792882871
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sr_b3a18c8a
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ru_1299506517201
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_de_1299506516684
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pt-BR_08ce15a9
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pt_1299506517163
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_th_1299506517283
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sk_1299506517242
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_da_fc42d8d8
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_en_1299506516703
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fa_1299506516747
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fr_1299506516836
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ka_85d3c81a
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_it_1299506516920
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_uk_0d0abec7
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ar_1299506516488
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pl_1299506517123
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hu_1299506516891
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_cs_1299506516662
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_es_1299506516725
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_vi_72e6bfc7
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ja_1299506516951
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sv_0c91c97c
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sw_e50e5ec0
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_zh_1299506517325
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ro_36d9a961
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hi_1299506516863
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_nb_0fa604db