Property Value
rdf:type skos:Concept
dcterms:created 2011-11-20T21:22:57Z
dcterms:modified 2024-01-24T17:58:42Z
void:inDataset http://aims.fao.org/aos/agrovoc/void.ttl#Agrovoc
skos:broader http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_5695
skos:closeMatch http://dbpedia.org/resource/Terapontidae
skos:exactMatch https://lod.nal.usda.gov/nalt/17034
skos:inScheme http://aims.fao.org/aos/agrovoc
skos:narrower http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_42502
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_42489
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_42492
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_42496
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_42493
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_42497
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_42501
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_42488
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_42506
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_42490
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_42491
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_42495
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_42503
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_42499
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_42505
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_42507
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_42498
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_42494
skos:prefLabel Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
鯻科
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
Terapontidae
skosxl:prefLabel http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sv_94d0e1bf
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_nl_3bb80156
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ru_7a3fcca9
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sw_c4f91f8e
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fr_1299489076382
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_vi_3fb512ca
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_de_cde92e9e80db
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_it_4f9624b2
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pl_833491e0
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_zh_1299489076462
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_uk_7b136ae9
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pt-BR_8c76df69
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_da_00311a93
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pt_1299489076433
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sk_41572f47
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_en_1299489076337
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ka_c1f9e596
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_nb_516a3984
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ar_1299489076290
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_tr_42487_1321795377619
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hu_acd07701
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_la_b806c918
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_cs_1299489076316
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_es_1299489076359
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ro_4be50948
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ja_1299489076406
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sr_9ee9b4e0