Property Value
rdf:type skos:Concept
dcterms:created 2011-11-20T19:49:03Z
dcterms:modified 2024-01-24T17:58:42Z
http://aims.fao.org/aos/agrontology#hasTaxonomicRank http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_11125
void:inDataset http://aims.fao.org/aos/agrovoc/void.ttl#Agrovoc
skos:altLabel пчелы
ფუტკარი
Pszczoła
skos:broader http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_865
skos:closeMatch http://dbpedia.org/resource/Apis
skos:exactMatch https://d-nb.info/gnd/4142779-8
https://lod.nal.usda.gov/nalt/11040
skos:inScheme http://aims.fao.org/aos/agrovoc
skos:narrower http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_29809
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_29810
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_534
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_29808
skos:prefLabel 꿀벌속
एपिस
Apis
Apis
Apis
Apis
ミツバチ属
Apis
Apis
Apis
Apis
Apis
Apis
Apis
Apis
Apis
Apis
Apis
Apis
Apis
Apis
Apis
Apis
Apis
Apis
Apis
Apis
Apis
Apis
Apis
آپیس
蜜蜂属
skosxl:altLabel http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pl_1299504776426
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ka_5f657060
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ru_1299504776752
skosxl:prefLabel http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_th_1299504776060
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_de_1299504775323
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_it_1299504775631
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_nl_50fd67d0
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_lo_1299504775755
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_nb_4d966b89
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_vi_6382cac8
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fa_1299504775402
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ko_1299504775716
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_es_1299504775379
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sv_bf49c4a7
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ar_a89bcc75
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pt_1299504775835
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sk_1299504776016
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fr_1299504775519
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_cs_1299504775302
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_tr_533_1321789743872
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ru_1299504775879
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hu_1299504775590
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_en_1299504775356
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pl_1299504775794
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ro_db82f2b5
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ka_1b4dfce3
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hi_1299504775553
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_la_38b2a412
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_da_7cd2dec9
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sw_574e6e27
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_uk_71560249
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ja_1299504775678
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pt-BR_4c1f6527
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_zh_1299504776105
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sr_59e86796