Property Value
rdf:type skos:Concept
dcterms:created 2011-11-20T19:49:12Z
dcterms:modified 2024-01-24T17:58:42Z
http://aims.fao.org/aos/agrontology#hasTaxonomicRank http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_330936
void:inDataset http://aims.fao.org/aos/agrovoc/void.ttl#Agrovoc
skos:altLabel კივისნაირნი
Kiwis (birds)
Kiwi (animal)
უფრთონი
კივი (ფრინველი)
skos:broader http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_9012
skos:inScheme http://aims.fao.org/aos/agrovoc
skos:prefLabel एपटिरगीफोरमीस
キーウィ目
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
Apterygiformes
لاجناحيات (رتبة)
بی‌پریان
무시
无翼鸟目
skosxl:altLabel http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ka_2544926b
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_en_1299506330226
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ka_5aa87154
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_es_1299506330430
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ka_9848200c
skosxl:prefLabel http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ka_e10526dd
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sk_1299506329855
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fa_1299506329512
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_uk_5e66dc3f
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sr_6deea2c8
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_it_1299506329615
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ru_1299506329817
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pt-BR_1ea64e50
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_lo_1299506329708
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_nb_efbadae2
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_de_1299506329450
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ro_c4e757cc
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pt_1299506329778
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_pl_1299506329742
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_vi_11dc787e
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ko_1299506329676
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sw_a4a57186
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_es_1299506329489
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_la_73599ee0
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ar_1299506329417
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_ja_1299506329644
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_sv_18cd369c
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hi_1299506329560
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_da_82701294
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_fr_1299506329535
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_hu_1299506329588
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_nl_b1b15198
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_tr_547_1321789752401
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_cs_1299506329433
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_zh_1299506329941
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_en_1299506329468
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/xl_th_1299506329895